Güncel Haber

 

Anthony Robbins Türkiye'nin kurucusu Yeliz RÜZGAR'ın 5 Ekim 2013'te İzmir'de gerçekleştireceği ve "İlham. Enerji. Transformasyon" sertifikasına sahip olunabilecek ilk atölye çalışmasına katılmak için bize başvurabilirsiniz.


İlham. Enerji. Transformasyon. Atölye Eğlencesi

Tarih : 5 Ekim 2013
Saat : 10:00 – 18:00
Yer : Nuova Vita Enerji Denge Merkezi. Cengiz Topel Cd. No: 12 D: 2 Bostanlı
Ücret : 399 TL

Bu atölyeye katılan herkes;
Fiyatı 247 TL olan 30 sayfalık Aura Video Station - Yaşamsal Geri Bildirim raporunu ücretsiz olarak alacak,
Atölye bittikten ve kişisel projelerini tamamladıktan sonra İlham. Enerji. Transformasyon sertifikasına sahip olacak,
Anthony Robbins'in Kasım'da New York da yapacagi İçindeki Devi Uyandır etkinliğine %25 indirim kazanacak.

Bu atölyeden elde edilen gelirin %10'u katılımcılar ve destek veren tüm organizasyonlar adına hep beraber karar vereceğimiz kar amacı gütmeyen bir kuruluşa bağışlanacak.

İlham. Enerji. Transformasyon. Nedir?
Darren Aronofsky'nin Pi filminde izlediğimiz, kadim bilgiler Kabala ve Sufizm'in anlattığı, Prof. Clare W. Graves'in psikoloji bilimine kazandırdığı gibi - yaşamımızda hiçbirşey tesadüf değildir ve döngülerden oluşur. Makro ve mikro düzeyde gerçekleşen bu döngüler kolektif olarak birlik bilincini etkiler.

CERN (The European Organization for Nuclear Research) çalışmalarında "Tanrı Parçacığı" nda anlatıldığı ve Einstein'ın da söylediği gibi, “Herşey Enerjidir ve birbirine bağlıdır. Düzenli enerji titreşimleri döngüler oluşturur”. Fiziksel ve fiziksel ötesi boyutlarda gerçek olan tek şey dalga boyları ve titreşimlerdir.

Herşey enerjiyse ve siz düzenli olarak bu enerjiyi titreştirdiğinizde "döngüler" yaratıyorsanız acaba şu anda hangi "enerji dalga boyu" ve "döngü"ler sizin hayatınızı yönetiyor? Bunlar, "güçlendirici" yani sizi sonuçlara ulaştıran döngüler mi yoksa "kısıtlayıcı" yani sizi aynı olayları tekrar tekrar yaşamaya iten döngüler mi? Peki ya anne-baba-toplumdan öğrendiğiniz ve farkında bile olmadığınız döngüler???

Gelin beraberce,
Zihinsel
Duygusal
Fiziksel
Spiritüel
döngülerinizin "farkındalığına" varalım. Farkındalıkla da kalmayıp UCLA ve North Carolina üniversitelerinde psikolojik araştırmalarda kullanılan, döngülerinizin formüllerini bilgisayar ekranında gösteren ve Enerjetik Aktivite resminizi çeken Aura Video Station ile bunları görelim.

Gelin beraberce Tom Hanks, Julia Roberts, Madonna, Glyweyth Paltrow, Joe Pesci' nin spirituel ve holistik danışmanları Deepak Chopra; Anthony Robbins, Richard Bandler, Okan Bayülgen, Seray Sever, Şahan Gökbakar, Selçuk Yöntem, Ragıp Savaş, Nilgün Belgün gibi bir çok ünlü isimle çalışmış Kişisel Gelişim ve Enerji Uzmanı Yeliz Rüzgar ile İLHAM. ENERJİ. TRANSFORMASYON atölyesinde buluşalım. İLHAM. ENERJİ. TRANSFORMASYON (İ.E.T) bugüne kadar Türkiye' de İstanbul, Ankara, Eskişehir, Bursa, İzmir ve Gaziantep de; ABD'de Los Angeles, San Diego, Las Vegas ve New York'da düzenlendi.

Yeliz Rüzgar merkez ofisi Los Angeles'da bulunan YR Uluslararası Koçluk ve Danışmanlık firmasının kurucusu ve Anthony Robbins Türkiye organizasyonun lideridir.
Yeliz Rüzgar'la ilgili daha detayli bilgi için www.yelizruzgar.com ; www.aura.net ; http://auravideostation.yolasite.com/for-you.php ; www.tonyrobbinsturkey.com ; www.tonyrobbinsturkiye.com sitelerini inceleyebilirsiniz.

Tek bir atölyeyle ilham meleğinizle tanışın, bio-enerjinizi harekete geçirin ve en iyi versiyonunuza dönüşün: transforme olun!


Bu atölyede neler bulacaksınız?
Doğunun spiritüel felsefeleri ile batının en son nörolojik araştırmalarının bileşiminden doğan devrimsel nitelikteki Mutluluğunun Yeni Modelini ve bunu hayatınızda nasıl yaratabileceğinizi,
Daha zengin, daha verimli bir zihniyet yaratmak için düşüncelerinizi ve zihinsel alanınızı nasıl tasarlayabileceğinizi öğreneceksiniz,
Kendinize koçluk yaparak sizi başarıya taşıyacak bazı anahtar teknikleri ve stratejileri öğreneceksiniz,
Fizyolojinizi kullanarak istediğiniz enerji seviyelerine nasıl ulaşacağınızı öğreneceksiniz,
Dişil – Eril Enerji'nin ne olduğunu; içinizdeki bu enerjileri ne zaman ve nasıl harekete geçirebileceğinizi canlı örnekler ile deneyimleyeceksiniz,
Zaman Çizgisi Terapisi (Time Line Theraphy) uygulamasını içselleştireceksiniz,
Aura ve Çakra sistemlerindeki Bio-Enerji ile kendinizi en iyi versiyonunuza bağlamayı Deeksha çalışması ile deneyimleyeceksiniz.

Uygulama içeriği:
Anthony Robbins, Richard Bandler, Tad James gibi NLP ve "Motivasyonel Kişisel Liderlik" üzerine batı felsefelerinde tarihe isimlerini yazmış kişilerin eğitimlerinin öz bilgileri. ( Yeliz Rüzgar sayılan eğitmenlerin hepsiyle eğitimlerini tamamlamış ve kendileriyle organizasyonel çalışmalar yapmıştır.)
Deepak Chopra, the Secret liderleri, Kabala ve Sufizm, Makrobiyotiks, Deeksha, Anusara Yoga gibi doğu felsefelerinin özlerinden oluşan bilgiler ve uygulamalar.
Aura Video Station Yaşam analiziyle şu anda titreştiğiniz zihinsel, fiziksel, duygusal ve spiritüel enerjilerin bilgisayar ekranında görüntülenmesi.

Anthony Robbins, Richard Bandler, Dr.Michael Beackwith, Deepak Chopra, Jack Canfield, Ronda Byrne, Marc Victor Henson gibi bireysel gelişimde her biri alanında usta isimlerle çalışmalar yapmış olan, Tom Hanks, Madonna, Demi Moore, Ashton Kuschter, Rihanna gibi dünyaca ünlü isimler ile ortak çalışmalarda bulunmuş ve halen Los Angeles’ta koçluk, danışmanlık ve enerji terapileri yapan Yeliz Rüzgar bu atölyede “Aura Video Station” ile görüntülenebilen enerji bedeninizi nasıl dengeleyebileceğinizi ve enerjinizi artırmanın yöntemlerini sizlerle paylaşacak.

Ücretsiz olarak alacağınız bireysel bu Bio-Enerji analizinde;
Genel kişilik analiziniz (20 sayfalık rapor)
Sosyal yaşam analiziniz ve sosyal yaşamınız için öneriler
Aşk- Sevgi analiziniz ve daha mutlu olabilmeniz için öneriler
Kariyer analiziniz ve kişiliğinize uygun meslekler, başarılı olma şekliniz
Para ile ilgili tutumunuz
İletişim şekliniz
Yaşam misyonunuz
Fiziksel durumunuz
Zihinsel durumunuz
Ruhsal durumunuz
Sağlık analiziniz ve daha sağlıklı olmanız için öneriler
Motivasyon kaynaklarınız
Auranızın genişliği ve bunun hayatınıza etkisi
Çakralarınızın çalışma oranı ve etkisi
Yin-Yang dengeniz
Bedeninizde sağ taraf (dişil enerji) ve sol taraf (eril enerji) dengesi
Ve cinsel tutumunuz ile ilgili bilgi edineceksiniz.

Bu eğitimle içinizdeki ilham meleğine enerji verip, rasyonel kararlarla eylem adımlarınızı belirleyip, en iyi versiyonunuz olmak adına dönüşümsel adımlar atacaksınız.


Yeliz Rüzgar 8 yıldır düzenli olarak Kabala çalışmakta, Kabbalah Center Los Angeles ve İstanbul'da Kabala Mentörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
Bununla birlikte 6 yıldır Yöresel Makrobiyotik Yaşam Stili ve Shiatsu uygulamaları yapmaktadır.

Yeliz Rüzgar eğitimlerine katılanların ve medyanın uygulama hakkında söyledikleri;

Dünyaca ünlü konuşmacı ve bilim adamlarıyla www.yenibirbendoguyor.com da sahne alan Yeliz Rüzgar'ın TV8, Kanal D, Show, NTV, ATV gibi TV Kanallarında yaptığı ve katıldığı programlar dışında Cosmopolitan, Alem, Sabah, Takvim, Yeni Asır ve Turkuaz Grubu yayınlarında röportajları çıkmıştır.

Yazar Öncel Öziçer, medyada “negatif, sivri dilli ama ayakları yere basan” eleştirileri ile anılır. Yeliz Rüzgar ile geçirdiği bir günü anlatan yazısına aşağıdaki linkden ulaşabilirsiniz. http://new.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/ozicer/2012/05/20/arkamizdan-ekmek-kirintisi-mi-doksem

Yazar Elif İslamoğlu uzun süredir kalbinden geçen, çocukluk aşkı yazmayı ertelemekteydi. İ.E.T Level 1 çalışmasının ertesi günü tekrar yazmaya, çocukluk hayaline doğru eyleme geçti." Elif İslamoğlu, 
" Sen değişince etrafın da değişiyor. Ben dün gelebilmek için, akşam ve pazar günü çalışmayı taahhüt etmiştim arkadaşlar. Ne dün akşam ne de bugün çalışmam gerekti :) ve ben yazıyorum... son dört yıldır iş hayatım çok önem taşımaya başladı. Bütün enerjimi, kafamı ve kalbimi işime verdim. Becerdim de. Ama bu arada kendimi biraz görmezden geldim. Hedeflerimi hep daha çok para kazanmak üzerine kurgulamaya çalıştım. Hala da öyle yapıyordum. Ancak bu süreçte seni tanıdım. Seninle yaptığımız çalışmada beni en çok kendi içime döndüren sözlerin "Sen işi düşünme, ne iş olsa yaparsın sen, ben biliyorum, ama kalbinin onu farketmene ihtiyacı var, ona dön bak" oldu. Bu bana çok iyi geldi. Rahatladım. Yıllardır yapmak istediğim dansı artık hayatımın içine alıyorum. Bugüne kadar evrenden bana gelen işaretleri hep gözardı etmiştim. Ama artık BUGÜN BENİM." İ.E.T L1 ile ilgili bu yazıya aşağıdaki linkden ulaşabilirsiniz . http://www.sonkulis.com/ne-istedigini-bilmek-makale,185.html

Ebru Tarhun: "Onu bunu bilmem..Yeliz Rüzgar muhteşemdi...Kafamda oluşturduğum düşünceleri netleştirmemi sağladı..Hem de hissettirmeden hem de anlamadan:))) Eğitimde hepimiz kendi mucizemizi gerçekleştirdik ve oldu..Dans ettik kahkahalar attık, hayat amacımızı ve nasıl gerçekleştireceğimizi gördük anladık ve oldu...Teşekkürler Yeliz.."

Kerime Çağlar Aral – Oyuncu: “Hedeflerime doğru giden yolda, ben hiçbir şey bilmediğimi sanarken, sen gözlerimin içine bakıp da herşeyi bildiğimi bana gösterdin. Hedefi ayağıma getirmek yerine, yol gösterdin, git ve al dedin, dürüst oldun. Bana bu yolda gidebilecek gücümün olduğunu kanıtladın. Bir de üstüne motive ettin. Bize bir soru sormuştun, "Atölyenin başarılı olduğunu nasıl anlarsınız? Ben de benim için en önemli şeyin "süreklilik" olduğunu söylemiştim. Bugün, hala yataktan kalkıp zıplıyorsam, bu başarının ta kendisidir.”

Hollywood Medyasından:
http://www.prweb.com/releases/2011/7/prweb8609334.htmhttp://www.prweb.com/releases/2011/7/prweb8609334.htm